Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Eindejaarsactie Aalten  2023
Gezellig winkelen in Aalten en maak de hele maand december kans op mooie waardebonnen van 20 euro!
Bekijk hieronder alle trekkingen
Bedankt voor de deelname !


Eindejaarsactie Aalten  2023

Winkel in Aalten en maak kans op mooie waardebonnen!

Eindejaarsactie 2023 in Aalten. De hele maand december!
De hele maand december is in Aalten de Eindejaarsactie van de Aaltense Ondernemers. Spaar je kassabonnen vanaf 28 november en maak kans op een van de honderden mooie waardebonnen van maar liefst 20 euro!

Bewaar vanaf maandag 28 november de kassabonnen van Aaltense bedrijven voor de Eindejaarsactie van de Aaltense Ondernemers. Spaar je kassabonnen en maak kans op  een van de honderden mooie waardebonnen van maar liefst 20 euro!

Klanten die in Aalten aankopen doen maken kans op waardebonnen die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers uit Aalten. Kassabonnen van alle winkels in Aalten kunnen worden ingeleverd bij deze actie, dus van de slager, drogist, groenteman, bakker, kledingzaak, bloemist, warenhuis en supermarkten. Er zijn drie trekkingen in de maand december, één in januari. De prijswinnaars worden bekend gemaakt op www.winkeleninaalten.nl  en op www.wintertijdinaalten.nl en de prijswinnaars kunnen hun prijs ophalen bij het Nationaal Onderduikmuseum / VVV !

 

Kassabonnen
Het winkelend publiek in Aalten wordt aangeraden om vanaf maandag 28 november tot en met zaterdag 30 december de kassabonnen goed te bewaren.

In de winkels die waardebonnen beschikbaar stellen liggen actie-enveloppen waarin de kassabonnen, die samen een waarde van minstens € 50,- bedragen, ingeleverd kunnen worden. Klanten hoeven dus niet bij één winkel voor € 50,- euro inkopen te doen. Als meer bonnetjes van verschillende winkels opgeteld minimaal vijftig euro bedragen kunnen ze in de actie-enveloppe worden gedaan, samen met de naam en het telefoonnummer van de klant.

Eindejaarsactie Aalten 2023 De hele maand december

* * *

Hema Aalten Jumbo Leussink Aalten
Alfa Accountants en Adviseurs
   
Facebook Welkom in Aalten | Stichting Aalten Promotie Facebook Winkelen in Aalten